Voor elke klant een passend ontwerp.

MODERN DESIGN

De stijl die wij realiseren voor het ontwerpen van nieuwe websites is modern en creatief. Deze stijl is goed te combineren met allerlei soorten activiteiten.

MAKKELIJK AANPASBAAR

Als de website opgeleverd is wordt er een duidelijke handleiding geschreven hoe de website onderhouden en bijgewerkt kan worden.

UNIEKE LAYOUT

Iedere opdracht is uniek. We maken daarom altijd een ontwerp die goed past bij de wensen en behoefte. Een nieuwe huisstijl kan vaak het verschil al maken.

WORDPRESS CMS

De websites worden gemaakt met WordPress. Dankzij dit CMS kan de klant de website achteraf zelf heel makkelijk onderhouden. Technische aanpassing kunnen wij verzorgen.

WEBSHOPS MOGELIJK

Ook hebben we de mogelijkheid om een webshop te ontwerpen met iDeal koppelingen en automatische order verwerking. Op deze manier hoeft men niet bezig te zijn met randzaken.

FULL RESPONSIVE

Iedere website die ontworpen wordt is full responsive. Dat wil zeggen dat de website mee schaalt met de grootte van een scherm. De website is zo op elk apparaat goed leesbaar.

IT gerelateerde opdrachten

Doordat ik al jaren werkzaam ben in de IT kan ik ook advies geven op welke manier men het beste kan werken. Ook nieuwe computers of laptops kan ik verzorgen inclusief installatie daarvan. Bent u op zoek naar iemand die ook al het onderhoud op zich kan nemen. Laat een bericht achter op onze contactpagina zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken.

NEEM CONTACT OP

MBarendregt Webdesign & IT voor realisatie van creatieve en moderne responsive websites.

Neem contact op

Marijn Barendregt
Kievitstraat 21
3265 CB PIERSHIL
Zuid-Holland

Contact

E: marijn@mbwebsite.nl
M: 06 39753377

Social Media