Marijn Barendregt

MAAK KENNIS MET MBARENDREGT WEBDESIGN & IT

Over mij

Na een vierjarige ICT opleiding gedaan te hebben ben ik gaan werken bij een groot architectenbureau. Hier ben ik fulltime systeembeheerder en daarnaast ben ik graag bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. De creativiteit krijg ik onbewust mee van het architectenbureau waar ik werk. Het komt ook voor dat ik websites realiseer in samenwerking met een reclamebureau om een nog beter resultaat neer te zetten. Bekijk ons portfolio eens en vraag een vrijblijvend gesprek aan zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze locatie

Sinds een aantal maanden is er een kantoor op zolder gerealiseerd. Een strak, wit kantoor met alle mogelijkheden die nodig zijn om creative en moderne websites te maken. Aan de muur hangt mijn racefiets, mijn andere hobby. Past goed tegen de witte muur en als ik te lang gewerkt heb wordt hij van de muur gehaald om een rondje te ontspannen. Op deze manier kan ik een mooi resultaat realiseren.

Ik denk graag met u mee over een nieuwe website of IT gerelateerde zaken. Elke opgave is uniek en er wordt goed gekeken naar wat past bij de organisatie. Websites die gerealiseerd worden door MBarendregt Webdesign & IT zijn altijd full responsive, modern en creatief.

Marijn Barendregt
Marijn Barendregt

MBarendregt Webdesign & IT voor realisatie van creatieve en moderne responsive websites.

Neem contact op

Marijn Barendregt
Kievitstraat 21
3265 CB PIERSHIL
Zuid-Holland

Contact

E: marijn@mbwebsite.nl
M: 06 39753377

Social Media